Beoordelingen

Wij vinden uw mening erg belangrijk en daarom vragen we u vriendelijk ons, middels onderstaand formulier, te beoordelen.

Wat andere bezoekers van onze salon van ons vinden, kunt u onder het formulier lezen.

Wat vinden onze klanten van ons?

Prachtig resultaat!

Rated 5,0 out of 5
7 maart 2019

Vanmorgen ben ik bij kapsalon Rob geweest voor een balayage behandeling. Er is goed geluisterd naar wat ik wilde, samen met de kapster de juiste kleuren combi gemaakt en nu loop ik met een prachtig kapsel! Super blij mee! Dank jullie wel!

Mathilde Ludwig-meijer

Top salon

Rated 5,0 out of 5
17 oktober 2018

Ik wordt altijd goed geknipt en wat zo handig is ze zijn 2 avonden open?En dat is voor werkende heel fijn. Verder altijd vriendelijk en de koffie staat voor mij klaar dus een echte aanrader.

Mark

Goede service

Rated 5,0 out of 5
13 oktober 2018

Wij vinden kapsalonrob een gezellig en klantvriendelijk kapperszaak.Er word goed naar je wensen geluisterd onder genot van een bakkie koffie of thee of water.telefonisch als online goed geregeld.

Goede service ?

Adriana

Zelf makkelijk reservere

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2018

Naast dat Kapsalon Rob gewoon een goede, fijne en persoonlijke kapper is. Vind ik het fijn dat je zelf je afspraak kunt reserveren via de website. Super handig!

Chantal

Goed en gezellig

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2018

Bij Kapsalon Rob word je goed geholpen en wordt er geluisterd naar je wensen, maar ook geadviseerd over wat goed is voor jouw haar. Ik laat er al jaren mijn haar verven en knippen. Daarbij is het er altijd gezellig en staat de koffie en thee altijd klaar.

Mieke Kreunen