Ons team

Ralph
Eigenaar
Ik ben Ralph en werk al 20 jaar in de kapsalon. De afwisseling van knippen, kleuren en permanenten/watergolven maken mijn dag afwisselend maar juist het contact met de vele vaste klanten maken het kappersvak juist zo leuk. Ik werk op maandag en woensdag t/m zaterdag.
Patty
Kapster
Ik ben Patty en werk al meer dan 30 jaar met plezier bij Kapsalon Rob. De afwisseling in het kappersvak van kleuren, permanenten, knippen, watergolven en fohnen maken mijn werkdag leuk. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.
Karin
Kapster
Ik ben Karin en werk al 25 jaar met heel veel plezier bij Kapsalon Rob. Het kappersvak is altijd vernieuwend en ik blijf graag bij om de klanten iets nieuws te adviseren. Zo is elke dag anders en gezellig. Ik werk op dinsdag en vrijdag.
Jacqueline
Herenkapster
Ik ben Jacqueline en werk al ruim 15 jaar bij Kapsalon Rob. Ik heb net als oprichter Rob van den Burg via Herenkapsalon Joli uit Zeist de weg naar Kapsalon Rob toe gevonden om als enige Herenkapster in het team met heel veel plezier de mannen te knippen. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Iona
Kapster
Ik ben Iona en werk sinds maart 2020 bij Kapsalon Rob. Ik ben allround opgeleid en vind mijn uitdaging in de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Een kop koffie/thee en een goed gesprek horen daar zeker bij, ik zie u snel een keer bij mij op de stoel. Ik werk op woensdag, donderdag en zaterdag.
Wendy
Kapster
Ik ben Wendy en heb tijdens mijn kappersopleiding 4 dagen in de week bij Kapsalon Rob als leerling gewerkt. Vanaf januari 2018 ben ik klaar met mijn opleiding en werk ik met plezier als kapster bij Kapsalon Rob. Ik werk op woendag t/m zaterdag.