Ons team

Lara
Leerling
Ik ben Lara en  eind 2de jaars leerling. Het eerste jaar heb ik in Doorn gewerkt bij een Kapsalon. Per 1 juli 2023 ben ik op de Sluis begonnen met mijn tweede jaar. Ik heb het knippen heer afgerond , ik kleur veel, zet folies en begin nu met het damesvak. Ik zie jullie graag in de salon.
Ralph
Eigenaar
Ik ben Ralph en werk al 23 jaar in de kapsalon. De afwisseling van knippen, kleuren en permanenten/watergolven maken mijn dag afwisselend maar juist het contact met de vele vaste klanten maken het kappersvak juist zo leuk. en het is bijzonder om de zaak die mijn vader 41 jaar geleden is begonnen voort te zetten. Ik werk op maandag en woensdag t/m zaterdag.
Patty
Kapster
Ik ben Patty en werk al meer dan 37 jaar met plezier bij Kapsalon Rob. De afwisseling in het kappersvak van kleuren, permanenten, knippen, watergolven en fohnen maken mijn werkdag leuk. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.
Jacqueline
Herenkapster
Ik ben Jacqueline en werk al 20jaar bij Kapsalon Rob. Ik heb net als oprichter Rob van den Burg via Herenkapsalon Joli uit Zeist de weg naar Kapsalon Rob toe gevonden om als enige Herenkapster in het team met heel veel plezier de mannen te knippen. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Wendy
Kapster
Ik ben Wendy 25 jaar en werk 8 jaar bij Kapsalon Rob waar ik de opleiding heb gevolgd. Ik werk met plezier om mooie creaties te maken. doe graag folies zetten maar zie jullie allemaal graag op mijn stoel verschijnen.  Ik werk op Dinsdag en woensdag