Ons team

Ralph
Eigenaar
Ik ben Ralph en werk al 23 jaar in de kapsalon. De afwisseling van knippen, kleuren en permanenten/watergolven maken mijn dag afwisselend maar juist het contact met de vele vaste klanten maken het kappersvak juist zo leuk. en het is bijzonder om de zaak die mijn vader 41 jaar geleden is begonnen voort te zetten. Ik werk op maandag en woensdag t/m zaterdag.
Patty
Kapster
Ik ben Patty en werk al meer dan 37 jaar met plezier bij Kapsalon Rob. De afwisseling in het kappersvak van kleuren, permanenten, knippen, watergolven en fohnen maken mijn werkdag leuk. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag.
Karin
Kapster
Ik ben Karin en werk al 28 jaar met heel veel plezier bij Kapsalon Rob. Het kappersvak is altijd vernieuwend en ik blijf graag bij om de klanten iets nieuws te adviseren. Zo is elke dag anders en gezellig. Ik werk op dinsdag en vrijdag.
Jacqueline
Herenkapster
Ik ben Jacqueline en werk al 20jaar bij Kapsalon Rob. Ik heb net als oprichter Rob van den Burg via Herenkapsalon Joli uit Zeist de weg naar Kapsalon Rob toe gevonden om als enige Herenkapster in het team met heel veel plezier de mannen te knippen. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Wendy
Kapster
Ik ben Iona en werk sinds maart 2020 bij Kapsalon Rob. Ik ben allround opgeleid en vind mijn uitdaging in de nieuwste kleur- en kniptechnieken. Een kop koffie/thee en een goed gesprek horen daar zeker bij, ik zie u snel een keer bij mij op de stoel. Ik werk op woensdag, donderdag en zaterdag.
Rowan
leerling
Ik ben Amjad, na een opleiding in de zorg kom ik het mooie kappersvak leren in de kapsalon. Ik heb al een opleiding heren knippen gedaan en ga nu ook het damesvak leren. Ik hoop snel kennis met jullie te mogen maken. Ik begin in september met de opleiding. Ik werk op woensdag, vrijdag en zaterdag.